Tipuri de Uleiuri Aroma

Aromele de uleiuri esențiale stimuleaza aceea parte a creierului care afecteaza emoțiile. Sporește-ți sanatatea mentala și fizica folosind uleiuri esențiale prin inhalare directa sau prin difuzare. Inhalarea directa este indicata pentru efecte imediate, de exemplu pentru a scapa de stres pune 2-5 picaturi de ulei de mușețel într-o batista și ține-l sub nas, respirând adânc. Din cauza caracterului volativ uleiurile esențiale se evapora ușor în aer. O lampa aromaterapeutica sau un recipient de ceramica echipata cu un bazin în care se pune apa și ulei esențial sunt metode perfecte de a evapora esența. Bazinul este încalzit de desubt cu o lumânare sau un bec.O aroma difuzata în camera creaza o prezența misterioasa, lasând în urma o adiere de bunastare. Când ne gândim la uleiul esențial ne putem imagina spiritului plantelor capturat într-o sticulța. De secole uleiul esențial de tamâie este fost folosit pentru meditație și rugaciune. Uleiurile esențial au efecte pozitive la toate nivelurile existenței. Proprietațile unice ajuta la dezvoltarea minții, corpului și al spiritului. Aromaterapia este aplicația creativa și științifica a uleiurilor esențiale pentru producerea unor schimbari benefice în viața pe cele trei nivele: estetic, terapeutic și mistic.

Tipuri de Uleiuri Aroma

Aromele de uleiuri esențiale stimuleaza aceea parte a creierului care afecteaza emoțiile. Sporește-ți sanatatea mentala și fizica folosind uleiuri esențiale prin inhalare directa sau prin difuzare. Inhalarea directa este indicata pentru efecte imediate, de exemplu pentru a scapa de stres pune 2-5 picaturi de ulei de mușețel într-o batista și ține-l sub nas, respirând adânc.

Din cauza caracterului volativ uleiurile esențiale se evapora ușor în aer. O lampa aromaterapeutica sau un recipient de ceramica echipata cu un bazin în care se pune apa și ulei esențial sunt metode perfecte de a evapora esența. Bazinul este încalzit de desubt cu o lumânare sau un bec.O aroma difuzata în camera creaza o prezența misterioasa, lasând în urma o adiere de bunastare.

Când ne gândim la uleiul esențial ne putem imagina spiritului plantelor capturat într-o sticulța. De secole uleiul esențial de tamâie este fost folosit pentru meditație și rugaciune. Uleiurile esențial au efecte pozitive la toate nivelurile existenței. Proprietațile unice ajuta la dezvoltarea minții, corpului și al spiritului. Aromaterapia este aplicația creativa și științifica a uleiurilor esențiale pentru producerea unor schimbari benefice în viața pe cele trei nivele: estetic, terapeutic și mistic.