Cum comand ?

Aducem la cunostinta tuturor utilizatorilor si potentialilor clienti care comanda pe site-ul www.cadouriideale.ro faptul ca valoarea minima a unei comenzi este de 50 RON.

Adauga produsele dorite in Cosul de cumparaturi prin selectarea butonului „Adauga in Cos”, verifica continutul Cosului. Dupa completarea datelor de livrare poti sa trimiti comanda ta. Dupa lansarea comenzii, vei primi un e-mail de confirmare, apoi vei fi contactat telefonic de catre reprezentantul de vanzari Cadouri Ideale, atat pentru confirmarea comenzii, cat si pentru stabilirea ultimelor detalii privind livrarea si plata.

Nu este usor sa gasesti cadoul potrivit pentru cei dragi, dar noi te putem ajuta sa gasesti cadouri originale pentru evenimente deosebite, si suntem bucurosi sa-ti raspundem la toate intrebarile. Daca vrei anumite detalii te asteptam cu un telefon la numarul 0749-044915 de luni pana vineri intre orele 08.00 -16.00.

Livrarea se face prin DPD, plata se face prin ramburs cu bani Cash catre agentul de Curierat.
Valoarea transportului a produselor comandate este suportat de catre Cumparator. La o comanda cu o valoare mai mare de 200 RON transportul este gratuit.

Termenul de livrare este de 1- 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, la adresa specificata in formularul de comanda. Curierul urmeaza sa te contacteze in ziua livrarii (prin apel telefonic sau SMS). Pot aparea intarzieri de livrare din diverse cauze: sarbatori legale, probleme tehnice independente de compania noastra sau de cea de curierat sau daca adresa dvs. este intr-o zona in care compania de curierat nu are acoperire permanenta.
Pentru alte detalii si clarificari nu ezitati sa ne contactati.