Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, Clientul are dreptul de a renunta  la cumpararea sau pastrarea produsului comandat, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de renuntare a unui produs deja dobandit fizic de catre Client expira dupa 14 zile incepand de la ziua in care Clientul intra in posesia fizica a produsului comandat. In cazul mai multor comenzi  facute de acelasi Client perioada de renuntare expira dupa 14 zile incepand de la ziua in care Clientul intra in posesia fizica a fiecarui produs in parte.

Pentru a se respecta termenul-limita de renuntare este suficient sa  trimiteti comunicarea fie ea prin e-mail sau prin apel telefonic privind exercitarea dreptului de renuntare inainte de expirarea acestei perioade.

 Clientul poate solicita returul produselor livrate, daca se afla in una dintre situatiile de mai jos:

  • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe Site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu indeplinii specificatiile din oferta firmei, se poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.
  • Daca se doreste inlocuirea produsului deja comandat si dobandit fizic de catre Client cu un produs de o valoare mai mare, se va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, se primeste o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitorl, sunt suportate de client
  • Daca sa livrat un alt produs decat cel comandat de catre Client. Pentru acesta situatie se semnaleaza cat mai repede posibil firma S.C. Hontfar S.R.L. pentru a putea fi returnat produsul si pentru a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre firma S.C. Hontfar S.R.L.
  • Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate catre S.C. Hontfar S.R.L.

Va atentionam ca nu returnam si nu achitam contravaloarea produselor in urmatoarele cazuri:

  • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau care prezinta defecţiuni din vina cumparatorului;
  • produsele care prezinta urme ale folosirii:
  • produsele ale caror piese au fost înlocuite;
  • produsele consumabile (lumanari, ulei si betisoare aromatizante, saruri de baie, etc.)

Clientul trebuie sa instiinteze firma S.C. Hontfar S.R.L. cu privire la decizia sa de a renunta la cumpararea sau pastrarea produsului, utilizand o declaratie neechivoca, trimis prin e-mail la adresa comenzi@cadouriideale.ro sau prin apel telefonic la numarul de telefon 0749044915.

Aceasta declaratie trebuie sa contine urmatoarele informatii:

-Numele Clientului sau Firmei;
-Adresa Clientului sau Firmei;
-Informarea faptului ca doriti sa renuntati la cumpararea sau pastrarea produsului comandat;
– Numarul comenzii, data comenzii, data primirii.

Societatea va transmite prin e-mail sau prin apel telefonic confirmarea de primire a cererii de renuntare.

In caz de renuntare, S.C. Hontfar S.R.L. va rambursa suma primita de la Client, în termen de 14 zile de la data la care firma este informata cu privire la decizia Clientului de a renunta la pastrarea produsului. S.C. Hontfar S.R.L. poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele.

Firma S.C. Hontfar S.R.L. va efectua aceasta rambursare prin cont bancar. Clientului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.