S.C. Hontfar S.R.L. respecta in relatia sa cu Clientul prevederile Legii nr. 449/2003 si a Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Clientului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

Avand in vedere natura produselor si anume souveniruri, decoratiuni si accesorii de bucatarie www.cadouriideale.ro acorda garantie pentru produselor comercializate de acesta. Garantiile produselor vor fi mentionate in specificatiile acestora.

Reclamatiile privind defectele produselor achizitionate pot fi facute la adresa de e-mail comenzi@cadouriideale.ro sau la numarul de telefon 0749-044915.

 Produsele cu garantie isi pierd acest statut daca se incadreaza in situatiile de mai jos:

  • Produsul prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau care prezinta defectiuni din vina cumparatorului;
  • Produsul ale carui piese au fost inlocuite;
  • Nerespectarea instructiunilor de intretinere si curatare, precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput.

Daca se constata ca produsul nu poate fi reparat, atunci se va proceda la inlocuirea acestuia. In cazul in care produsul nu este disponibil si Clientul nu doreste inlocuirea produsului defect cu un alt produs, www.cadouriideale.ro  va rambursa Clientului contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului în cauza.