Produsul va fi livrat Clientului prin intermediul serviciului de curierat rapid Urgent Cargus.

S.C. Hontfar S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a produsului si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

A se tine cont de faptul ca firma de curierat rapid Urgent Cargus livreaza coletele continand produsele Comandate de catre Client intre orele 08:00 și 16:00, de aceea este necesar o adresa de livrare unde poate fi gasit Clientul in acest interval de timp!

Termenul de livrare al produselor este intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul finalizarii procesarii comenzii (predarii catre curier). Pot aparea intarzieri de livrare din diverse cauze: sarbatori legale, probleme tehnice independente de compania noastra sau de cea de curierat sau daca adresa dvs. este intr-o zona in care compania de curierat nu are acoperire permanenta.

Firma de curierat rapid Urgent Cargus isi pastreaza dreptul de a majora costul livrarii pentru acele localitati ce cad in afara ariei sale de livrare, clientul fiind informat cu privire la acest aspect la momentul confirmarii comenzii de catre firma S.C. Hontfar S.R.L.

Modalitati de plata:

Plata la curier: – plata se face prin ramburs cu bani Cash catre agentul de Courierat.